business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Henrik Ørholst

”Det bedste ved at være censor hos Business Institute er at kunne få en pizza ved stedet lige bagved!” Henrik Ørholst ser et øjeblik helt seriøs ud, inden han griner stort over sin joke. Bagefter forklarer han, at det ikke er helt løgn, men at det hovedsageligt er inspirationen, han får gennem arbejdet, som drager ham tilbage til instituttet gang på gang.

Det er 5 år siden, at Henrik blev hevet ind som censor for instituttets XBA studerende.

Jeg er stadig censor hos Business Institute, da det er et sted, hvor praktikeren får givet en teoretisk værktøjskasse, der driver dem til at blive bedre erhvervsmæssigt.

LinkedIn giver beviserne for denne påstand, for Henrik følger flere af de studerende, som han har været censor for. Her kan han se, hvorledes deres erhvervskarriere udvikler sig gennem innovativ nytænkning samt forfremmelser.

Den gode eksamen er ifølge Henrik en dialog mellem eksaminator, censor og den studerende, hvor alle bagefter føler, at de har lært noget nyt. Når det kommer til at få gode karakterer, giver han udtryk for, at det oftest sker, når han lige ”presser citronen lidt”. Som tip til nuværende og kommende XBAere kan vi sige, at vender Henrik din problemformulering om og prøver at få dig til at reflektere lidt ekstra over din egen opgave, så er det kun for at gøre dig bedre. Med et skævt smil slutter han af ved at sige, at mange studerende efter eksamen tager fat i ham for at fortælle, hvor glade de var for at blive presset lidt ekstra under eksamen.

De opdager nemlig, at de kan meget mere, end de oprindeligt troede.
Henrik Ørsholt.jpg
Tag kontakt til Business Institute for en
uforpligtende dialog allerede i dag

Tlf. +45 23 40 32 02

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?