business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Thomas Jepsen Lundh

Virksomhed: Strøm Hansen A/S

Stilling: Afdelingsleder 

Uddannelse: XBA 

Thomas er en afslappet familiefar, der altid har en positiv tilgang til tingene. Han er drevet af at motivere, og stræber også efter at være afslappet i sin stilling som leder.

 

Læs Thomas' historie her:

Jeg hedder Thomas Jepsen Lundh og har siden 1998 arbejdet hos Strøm Hansen, hvor jeg i øjeblikket er afdelingsleder for vores softwareafdeling, som primært beskæftiger sig med softwareløsninger til Industrien i Norden. Min stilling indebærer sags arbejde samt ledelse af de ca. 30 ingeniører, der er ansat i afdelingen.

 

Hvorfor XBA og Useful Education?

Da jeg har været i Strøm Hansen i mange år, havde jeg lyst til at udvide min horisont og møde nogle andre mennesker fra helt andre brancher, end dem jeg til daglig beskæftiger mig med. Jeg var specielt interesseret i at supplere mit arbejde i praksis med teori for at få mere erfaring inden for mit eget felt. I og med, at jeg har været i virksomheden i så mange år, tænker jeg naturligvis på, hvad det næste skridt i min karriere skal være. Derfor var det vigtigt for mig at få et bevis på en uddannelse, for at sikre mig fremadrettet. Min motivation for XBA uddannelsen var helt klart læring. Jeg ønskede at lære noget nyt, jeg kunne bruge i mit arbejde som leder, og det har jeg i den grad fået indfriet.

Måden hvorpå uddannelsesforløbet er bygget op på med en afsluttende opgave til hvert modul, syntes jeg kunne være udfordrende. Perioden mellem hvert modul gav mig ikke mulighed for at anvende teorierne i praksis fra dag ét, dog var der kun få begreber jeg kunne bruge med det samme. For mit vedkommende skulle jeg bruge noget tid før, at jeg kunne anvende det lærte i praksis. Jeg tog helt sikkert det præsenterede stof til mig, men det var først efter noget tid, at der opstod situationer, hvor jeg kunne bruge de lærte teorier og begreber i praksis. På trods af dette, kan jeg nu få lyst til at læse op på nogle af teorierne og begreberne, hvis jeg har en formodning om, at det kan bruges i en given situation i mit arbejde. Dette hjælper mig helt klart til en bedre udførsel af arbejdet.

Uddannelsen har udviklet mig på flere punkter, men især i forhold til projektskrivning. Jeg kommer fra det praktiske fag og havde dermed meget at lære i forhold til at skrive og opbygge et projekt.

Deltagerne kom fra et helt andet miljø end mig selv, men denne sparring med mennesker fra andre miljøer passede mig rigtig godt. Jeg har mødt mange nye mennesker og skabt nye relationer. Da jeg startede uddannelsen havde jeg en formodning om, at jeg kunne skabe nye relationer, hvilket jeg stadig håber, på sigt, bliver en realitet.


Det er svært for mig at sige hvad min afdeling konkret har fået ud af, at jeg har taget denne uddannelse, men jeg er sikker på, at jeg ubevidst udfører ting anderledes end før min uddannelse. Primært vedrørende ledelses- og psykologi aspektet med håndtering af kunder, hvor jeg er blevet mere bevidst om hvorfor vi gør tingene på en bestemt måde. 

Hvordan er Business Institute som sted?

Jeg kendte Rektor Lars Ib i forvejen fra et samarbejde vedrørende strategiarbejde for Strøm Hansen, så jeg kendte menneskerne bag huset, hvilke jeg altid kun har haft positive oplevelser med.

Samtidig havde jeg kun hørt gode ting om Business Institutes uddannelser. Det var altid hyggeligt at komme hos Business Institute, da der er en god stemning blandt både studerende og undervisere. Atmosfæren i huset er meget afslappende, samtidig med at der hersker et spændende læringsmiljø.


Thomas Jepsen Lundh er ikke typen der sætter sig et mål han vil opnå. Han springer på det, der viser sig og har i øjeblikket ikke planer om at læse endnu en uddannelse. Vi håber dog, at en MBA vækker Thomas' interesse en dag, og at vi kan få lov til at byde ham velkommen i huset igen!

Thomas Jepsen Lundh
Tag kontakt til Business Institute for en
uforpligtende dialog allerede i dag

Tlf. +45 23 40 32 02

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?