business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Thomas Gaede

Virksomhed: Sanistål

Stilling: Forskrivningschef stål og metaller

Uddannelse: XBA 

 

Læs Thomas’ historie her:

Thomas Gaede sidder til daglig med salgsansvaret for forskrivningssalg, som er salget ved køb af eksterne leverandører til direkte levering ved kunden. Jobbet har mange aspekter og nogle af disse består i at hjælpe salgsorganisationen med at træffe gode valg inden for indkøbs- og salgsdelen. Samtidig er Thomas leder og en del af et team på fire mand, som tilsammen er en effektiv og god ressource for salgsorganisationen. Her indhentes priser samt gives hjælp i forhold til indkøb og andet salgsarbejde.


For 20 år siden blev Thomas udlært hos Sanistål, og han var en del af virksomheden i 12 år. Herefter skiftede han til den konkurrerende virksomhed Tibnor, hvor han i 8 år havde stillingen som Key Account Manager. I dag er Thomas igen at finde hos Sanistål, hvor han har stillingen som ”Forskrivningschef Stål og Metaller".  

 

Hvorfor XBA?

Fantastisk undervisningsform! De eksterne undervisere fra ”det virkelige liv” har skabt en god dynamik og forståelse for, hvordan man kobler teori med praksis. Samtidig er de cases vi har arbejdet med i teams været virkelighedsrelateret, hvilket har givet gode perspektiver til undervisningen og mit eget arbejde. 

Det var den akademiske viden, som kunne være supplement til erhvervserfaring, der drev Thomas til at læse en XBA uddannelse. Udover salgskurser har Thomas ikke nogen uddannelse med i rygsækken, og det lå derfor lige til højrebenet at tage uddannelsen hos Business Institute. Samtidig var det også et ”must”, at Thomas tog en eller anden form for uddannelse, for at kunne udbygge sin faglige viden og tilegne sig nye akademiske værktøjer. Som Thomas selv udtrykker det:

"Denne uddannelse var overskuelig for mig. Jeg havde lige fået nyt job, og samtidig skulle jeg fokusere på uddannelse. Det var derfor det rigtige valg for mig at læse uddannelsen. Selvom det ikke er en MBA uddannelse, får man alligevel en idé om, hvad teorierne og fagene handler om, og man har en viden, der gør det muligt at være en del af flere samtaler – man ved, med andre ord, hvad der bliver snakket om. Samtidig har jeg også bøgerne, som til hver en tid kan give mig en dybere indsigt i, hvilke værktøjer jeg kan benytte mig af i forbindelse med mit arbejde."

 

Hvorfor Business Institute som uddannelsessted?

Thomas beskriver Business Institute som et sted, der er rummeligt for alle med gode omgivelser til udfoldelse af egen læring. Herudover sætter han fokus på undervisningen:

Uddannelsen hos Business Institute har givet mig værktøjerne til en bredere forståelse for, hvordan virksomheden og jeg kan koble den teoretiske viden med praksis.


Thomas mener, at teamtilgangen hos Business Institute er guld værd. Specielt i forhold til de nye vinkler, som sparring med de andre studerende kan give. I Thomas' tilfælde har det specielt været idéer til eksempelvis alternative salgskanaler, der har givet Thomas værdi. 

Når det kommer til det uddannelsesmæssige indhold, siger Thomas følgende:

"Uddannelsen har givet mig både en teoretisk og menneskelig ballast. Modulet om forandringsledelse har særligt været med til at gavne de projekter, som jeg har skrevet om virksomheden. Man kommer til at kende sig selv på andre måder, får andre termer tilkoblet egen viden og får en fælles dialektik med sine medstuderende."

Uddannelsen kan måske godt virke uoverkommelig for nogen, mener Thomas, men dermed ikke sagt, at det ikke kan gennemføres:

Man finder en rutine i det at komme hos Business Institute. Uddannelsen er en rigtig god start for dem, som måske synes, at selve MBA uddannelsen kan virke uoverkommelig. Dog skal man ikke kæmmes af ikke at have anden akademisk erfaring – med fornuftig erhvervserfaring kan man komme langt.

 

Vi håber, at Thomas i fremtiden får mod på at supplere sin XBA med endnu en uddannelse hos Business Institute, som vil give ham endnu flere værktøjer på hånden. Vi ønsker ham alt held og lykke, samt god vind fremover!

Thomas Gaede (1)
Tag kontakt til Business Institute for en
uforpligtende dialog allerede i dag

Tlf. +45 23 40 32 02

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?