business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Lotte Kolvig

Virksomhed: A-LEAF Specialized Consulting

Stilling: Finance Manager

Uddannelse: XBA

 

Lotte Kolvig Ramsing arbejder til daglig som Finance Manager i en mindre vækstvirksomhed kaldet ”A-LEAF Specialized Consulting”, og her er hun tæt på den daglige drift. Hun har især fokus på økonomi og dét at skabe resultater. Strategiske tiltag og fokus på kundesegmenter er ligeledes spændende områder, som Lotte arbejder med i sin dagligdag. Samtidig er hun en aktiv spiller i ledelsen og har derfor også et tæt samarbejde med direktøren.

Gennem sit mangeårige arbejdsliv har Lotte fået flere og flere arbejdsopgaver, der stiller større og større krav til hendes kompetencer. Den merkonomuddannelse, hun afsluttede for snart 20 år siden, rækker ikke længere til de ledelsesudfordringer, hun møder i dag. Derfor begyndte hun at kigge efter nye værktøjer til at løse morgendagens udfordringer. Fokus blev rettet mod en XBA uddannelse, da den kunne være med til at give hende en forståelse for nye ledelsestrends og -tendenser.

Allerede på nuværende tidspunkt, hvor vi er midtvejs, har jeg anvendt mine tillærte kompetencer fra XBA uddannelsen. Strategi var ikke tidligere min spidskompetence, men værktøjerne fra modulerne har hjulpet mig til at tænke strategisk, og dét har givet mig gennemslagskraft. 

Hvorfor XBA?

Lotte har tidligere drømt om at uddanne sig, og da en ny virksomhed gav hende muligheden for at starte på en XBA, lå den lige til højrebenet. At få et bevis på, at man rent faktisk har nogle værktøjer med i bagagen, var ligeledes årsagen til, at Lotte valgte at tage en XBA hos Business Institute. Ud fra disse værktøjer, nævner Lotte, at hun har formået at skabe konkret mening hos sine medarbejdere, så alle forstår, hvorfor forskellige tiltag udformes i virksomheden.

En XBA er relativ kort og overskuelig. Jeg har deltaget i adskillige kurser gennem min karriere, men syntes, at jeg manglede en mere dybdegående uddannelse, og derfor var opgaver på bachelorniveau fagligt relevant for mig.

 

Hvorfor Business Institute?

Tidligere kollegaer har været en inspiration for Lotte, og hun har derigennem fået kendskab til Business Institute og vores uddannelser. I samråd med rektor Lars Ib blev hun guidet og fik en snak omkring, hvilke kompetencer hun ønskede at opnå og hvor hendes udfordringer lå. Det skabte en stor forståelse for, hvad der ville give mening for hende.
Udover den gode rådgivning, så var hjemmesiden også med til at give Lotte en forståelse for, hvad netop hun stod og manglede.

Lotte udtaler ligeledes, at miljøet og hele kulturen hos Business Institute har været en stor årsag til, at netop hun valgte stedet.

Når man træder ind ad døren, så møder man en hyggelig atmosfære, der er helt nede på jorden. Institutionen er ikke alt for stor med mange forskellige ledelsesniveauer, og derfor giver det et indtryk af, at alle er ligestillet og i øjenhøjde.

Gruppearbejdet hos Business Institute beskriver Lotte som værende nyt og udfordrende. Tidligere har hun været i virksomheder, som har båret præg af at være meget mandsdomineret. Gennem uddannelsen hos Business Institute har Lotte haft mulighed for at arbejde med ledere af begge køn, hvilket har udviklet hendes perspektiver på ledelse. Lotte har opdaget en ny tilgang til problemløsning, da samspillet med forskellige typer af individer, uanset køn, alder og stillingsbetegnelse, altid giver nye inputs til dagligdagens problemstillinger. Hun udtaler følgende:

Nye mennesker og ny læring – det er netop dét, som er spændende ved ledelse. Forskellige personligheder giver mig nye inputs. Hvor jeg kan være meget konkret og målrettet, er der andre, som har mere fokus på de bløde værdier.

Hun ønsker at være en leder, der sammen med andre ledere og medarbejdere er klar til at løse morgendagens problemstillinger.

Lotte har udover dét at tage en XBA gået med tanker om at tage en MyMBA eller en MBA, hvis muligheden opstår.

Hos Business Institute håber vi, at Lotte bliver ved med at holde fast i de konkrete værktøjer, som vil hjælpe hende med at opnår de ambitiøse mål, som hun sætter for sig selv sin virksomhed.

 

Lotte Kolvig
Tag kontakt til Business Institute for en
uforpligtende dialog allerede i dag

Tlf. +45 23 40 32 02

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?