business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Jakob Frilev

Jakob Frilev er til daglig ansat som Service Field Manager hos Marel A/S. I hans stilling har han 13 teknikere under sig, som er med til at varetage de daglige arbejdsopgaver på verdensplan. Jakobs arbejdsdage er aldrig ens – nogle dage har han korrespondancer med kunder og administrative opgaver, og andre dage skal tekniske udfordringer imødegås, for eksempel når der opstår maskinnedbrud.

 

Hvorfor XBA?

For ca. 13 år siden blev Jakob uddannet som produktionsteknolog. Uddannelsen gav ham kompetencer til det daglige virke, men han indså, at han manglede et bredere perspektiv som leder.

Jeg manglede en faglig ballast, som kunne understøtte de opgaver, jeg foretager mig i dagligdagen. En XBA gav mig derfor det, jeg manglede inden for en overskuelig tidsramme – en 10-måneders XBA uddannelse var mere overkommelig for mig end de to år som en MBA uddannelse kræver.

Gennem XBA uddannelsen har Jakob især fået en forståelse for de kulturelle forskelle, der opstår i en organisation. Derudover er han blevet klædt på til at imødekomme hverdagens, og morgendagens, udfordringer med konkrete teoretiske værktøjer, som også har styrket samarbejdet med hans medarbejdere.

 

Hvorfor Business Institute som sted?

For Jakob var det ikke svært at vælge uddannelse, da det stod klart for ham, at han manglede praktisk anvendelig teori.

Jeg faldt for Business Institute, da det er et fantastisk sted, hvor teori møder praksis. Uddannelsesstedet kobler ny teori til praksis. Som studerende er vi derfor hele tiden opdateret og kan se anvendeligheden af den teori, vi lærer.

Jakob fortæller, at uddannelsen har givet ham et nyt syn på ledelse. Han er blevet styrket i at skabe en klar og tydelig plan for, hvordan arbejdsopgaver skal løses. Derudover har uddannelsen bekræftet ham i, at hans ledelsesstil er den rigtige for ham og hans team. I den forbindelse tager han afstand fra gammel 80’er tænkning, hvor ris anvendes mere end ros, da han ikke mener, at det er den optimale måde at få sine medarbejdere til at præstere og skabe fremgang for organisationen.

Uddannelsen hos Business Institute har bekræftet mig i, at jeg lærer bedst ved at få tingene 'hands on'. Jeg valgte XBA uddannelsen, da den grundlæggende har det samme værdisæt som jeg selv følger – teorien skal følge praksis, men samtidig bør teorien ikke være det bærende element.

Vi håber, at Jakob Frilev fortsætter med at løse morgendagens udfordringer og ønsker ham al held og lykke fremover hos Marel A/S!

Jakob Frilev
Tag kontakt til Business Institute for en
uforpligtende dialog allerede i dag

Tlf. +45 23 40 32 02

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?