business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Christina Jensen

Virksomhed: Novo Nordisk

Stilling: Associate Manager

Uddannelse: XBA

 

Læs Christinas historie her:

Christina Jensen arbejder til daglig som Associate Manager hos Novo Nordisk. Her sidder hun med ledelsesansvar og elsker at arbejde med mennesker. Her forsøger hun altid at skabe mening og udvikling i enhver arbejdssituation. Christina er ekstrovert og en livsglad person. Hun nyder at være i interaktion med andre, at blive inspireret, få nye vinkler og nå sine mål.

Christina startede hos Novo Nordisk i år 2010 og har sidenhen arbejdet sig op ad karrierestigen fra Microbiologist til Quality Engineer og i dag som Associate Manager. Gennem hendes stillinger har hun lært, hvordan man i praksis arbejder med ledelse. Dog manglede Christina den teoretiske tilgang til ledelse og valgte derfor at starte på en XBA uddannelse hos Business Institute.

 

Hvorfor XBA?            

Christina udtaler følgende om hendes valg af uddannelse:

Vi har undervisning cirka to dage om måneden, og her er der fokus på læring. Det er enormt inspirerende - et rigtigt energi boost, som giver balance mellem uddannelse og arbejde. Samtidig er der mulighed for løbende at anvende uddannelsens værktøjer i hverdagen. Det skaber værdi allerede efter første undervisningsdag.

Christina manglede den teoretiske vinkel på ledelse, som kunne give hende en større forståelse og robusthed i forskellige ledelsessituationer. Hun valgte derfor at tage en XBA, da uddannelsen gav hende en overskuelig tidsramme samtidig med, at der var mange forskellige emner og teorier som skulle læres. 

 

Hvorfor uddannelse hos Business Institute?

Hele atmosfæren beskriver Christina som værende indbydende fra første dag man træder ind ad døren. Ligeledes er den teamorienteret tilgang særlig tiltalende, da man lærer mere i fællesskab med andre individer. Christina udtaler følgende:

Jeg valgte Business Institute, fordi der var en teamorienteret tilgang og kompetente undervisere. Samtidig er miljøet særligt tiltalende, da man bliver mødt af en hyggelig og venlig atmosfære, hvor man allerede fra første dag føler sig velkommen og taget godt imod.

Uddannelsen hos Business Institute har styrket hendes teoretiske fundament og giver samtidig mulighed for at anvende den nye læring i praksis. En XBA hos Business Institute har givet Christina blod på tanden, og hun udtaler, at hun på et senere tidspunkt kunne være interesseret i at tage en MBA.

En XBA uddannelse hos Business Institute har både styrket mine faglige kompetencer og udvidet mit netværk. Måske fremtiden byder på en MBA, for at få en endnu dybere indsigt i, hvorledes teorier kan anvendes i praksis. Dog føler jeg mig godt klædt på de næste mange år med en XBA uddannelse i hånden.

Uddannelsen har gennem det nyfundne netværk givet Christina mulighed for at få et indblik i, hvordan arbejdsprocesser i forskellige virksomheder fungerer. Dette ekstra lag til undervisningen har bestemt givet inspiration, læring og en masse nye bekendtskaber.  

Vi ønsker Christina held og lykke med hendes videre færd i karrieren, og håber på, at hun senere hen vil udfordre sin teoretiske værktøjskasse med en MBA uddannelse.

Christina Jensen
Tag kontakt til Business Institute for en
uforpligtende dialog allerede i dag

Tlf. +45 23 40 32 02

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?