business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

CEO NOW DASHBOARD

Skal sikre praksisnær uddannelser i sync med din samtid


En gang årligt udarbejdes en analyse af nuværende og fremtidige ledelsesaspekter; ’CEO NOW DASHBOARD’.

Denne analyse har til formål at sikre et tidsaktuelt uddannelsesindhold, som afspejler nutidige og fremtidige ledelsesopgaver nationalt og international. Derudover skal analysen sikre, at alle Business Institutes uddannelser afspejler Useful Education i et samfundsperspektiv præget af omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og tvetydighed. Analysen vil være tilgængelig på Business Institutes web site.

’CEO NOW DASHBOARD’ drøftes og kommenteres af Business Institute Accreditation Board på det årlige møde og offentliggøres primo Q4. Input til analysen vægtes som illustreret i nedenstående figur:

 

’CEO NOW DASHBOARD’ udarbejdes som input og inspiration til alle ledere på kort og lang sigt. Som grundlag for ’CEO NOW DASHBOARD’ indgår relevant analytisk dokumentation, som du kan finde på Business Institutes website.

Vi har valgt at illustrere analysens resultater ud fra en tids- og tendensaktualitet; det vil sige, at vi i analysens resultat tager højde for om ledelsesaspekterne bør løses på den korte eller lange bane og om de skal betragtes som fremtidige eller nuværende tendenser.

For information on Time & Tendencies in English please write to info@business-institute.dk