business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Kvalitetsstrategi


Det er vigtigt for os at udleve vores vision om at være et tidsaktuelt talentudviklingsmiljø, der sikrer høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os - det gælder både i forhold til vores undervisere/undervisning såvel som i de interne arbejdsprocesser. Business Institute opfylder således kravene i ledelsesstandarden for kvalitet: DS/ISO 9001:2015.

Dette certifikat er gældende for følgende område:

 

 Business Institute konceptualiserer, administrerer og udbyder

executive deltids MBA uddannelser

 

Formålet med kvalitetssikringen er at udbyde uddannelser i højeste kvalitet, yde excellent service over for vores kunder samt hele tiden blive bedre til at afdække vores kunders ønsker og behov. 

Business Institutes certificerede kvalitetsledelsessystem indeholder beskrivelser og formaliseringer af alle de processer, der knytter sig til konceptualisering, administration og udbud af uddannelser. Samtidig rummer vores system en lang række tjeklister og dataskemaer, der sikrer en konstant høj kvalitet i vores arbejde. Kvalitetssystemet har samtidig til formål at sikre, at vi konstant udvikler og forbedrer vores egne processer og arbejdsgange såvel som vores uddannelsesprodukter.

Kvalitetssystemet er vores kunders garanti for, at Business Institute altid leverer MBA uddannelser i højeste kvalitet, og at dette kobles med en professionel service til fordel for vores kunder. 

Certifikat

Kvalitetshåndbog

Kvalitetsmål

Ledelsesberetning

Auditrapport

 

Vores rolle i samfundet

Hos Business Institute er vi bevidste om vores rolle og indflydelse på det omgivende samfund. Vi har derfor også en holdning til hvordan vi kan tage et medansvar i forhold til at skabe det fællesskab, vi ønsker. Dette inkluderer, at de, der er ramt af sygdom eller har været udsat for ulykker med hæmmende følger, får en hjælpende hånd med at blive integreret på arbejdsmarkedet. Business Institute har derfor et stålsat fokus på at inddrage og udvikle disse mennesker i vores virksomhed både personligt og fagligt. Vi inddrager således disse mennesker i forbindelse med jobtræning, og hjælper dem med at få afklaret, hvordan de fremadrettet kan anvende deres kompetencer bedst muligt.